Akció!

Rénszarvasos tönkölypelyva alvópárna

A Tönkölypárnák.hu alvópárnái kényelmesre, és komfortosra vannak tömve. Fő töltete a tönkölybúza pelyvája, amik finoman egymáson gurulva alkotják a párna töltetét. A tönkölypelyvából párolgó kovasav tartalmának köszönhetően nyugtató, lazító, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. Fájdalomcsillapító, feje alá vagy feje mellé téve is kifejti különleges lazító, nyugtató hatását. Az alvászavarok, nyugtalan éjszakák biztos ellenszere.

4990 Ft7990 Ft

    • 990 Ft
    • 990 Ft
    Reset options

10.000Ft felett INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Választhat hozzá levendulavirág töltetet. A levendula összetéveszthetetlen aromás és terápiás tulajdonságai mellett, nyugtatja a nyak és a fej körüli izmokat, nyugtató és antibakteriális hatású. Légúti problémák, hörgőgyulladás esetén kiegészítő kezelésként, ideális a levendulás alvópárna használata.
A gyógynövény keverékünk, Nagyszüleinktől örökül kapott gyógyfüves keveréke. A kifejezetten téli időszakra összeállított esszencia kamilla, citromfű, borsmenta és rozmaring gyógynövény elegye.
A kamilla támogatja az immunrendszer működését, gyulladáscsökkentő és görcsoldó hatású. Erős fertőtlenítő és légúttisztító. Gyermekpárnában csillapítja a görcsös sírást, enyhíti a fogzás, fülfájás tüneteit. A nyugtató hatású citromfű illata idegerősítő, hangulatjavító hatású. Emellett antibakteriális és reumatikus fájdalmakra gyógyír kiegészítő kezelésként.
A borsmenta erős légúttisztító és köhögéscsillapító hatású, enyhíti az izomgörcsöket, izomfájdalmakat. A rozmaring gyulladáscsökkentő, és kiváló köptető hatású. Idegerősítő és légúttisztító, Nagyszüleink téli teájának fő összetevője volt, így mi is párnába csomagoltuk Önnek a téli időszak kihívásainak elkerülésére. Reumatikus problémák és antibakteriális,
antimikrobiális, antiszeptikus valamint fájdalomcsillapító hatású és magas az antioxidáns tartalma. Nagyszüleink gyógynövénykeverékének összetevői mind a természet ajándékai.