Adatvédelmi Nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat Buza Edit EV. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adja át, kivéve, ha a rendelés állapota megváltozott, és teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat, aki Buza Edit EV.-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy Buza Edit EV. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.tonkolyparnak.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkban regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Buza Edit EV.
A szolgáltató székhelye: 2045., Törökbálint Árnyas u. 21.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@tonkolyparnak.hu
A szolgáltató adószáma: 69029275-1-33
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Adatkezelés Nyilvántartási Száma: NAIH-99269/2016
A szolgáltató telefonszáma: +36 30 2124 1447
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: Versanus Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 1037., Budapest Verhovina u. 8.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@versanus.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.versanus.hu